Maak kennis met Lowietje

Familie is waar het bij Lowietje om draait.

In juni 2020 zijn wij gestart met Lowietje aan de Kaag, een nieuw concept ge├»nspireerd door vader en schoonvader Louis. De succesvolle samenwerking, sterke familieband, oneindige mate van creativiteit en enthousiasme heeft er toe geleid dat meerdere Lowietjes niet konden uitblijven. 

Gastvrijheid en het streven naar perfectie is onze dagelijkse drijfveer. Blijven verbeteren en zoeken naar leuke nieuwe uitdagingen houden ons scherp. Als je bij Lowietje bent, ben je thuis en mag je verwachten dat we er alles aan doen om je in de watten te leggen. 

Meer over onze locaties

Lowietje Aan de Kaag

Genieten aan het water. Met een unieke locatie kun je bij Lowietje aan de Kaag de hele dag genieten. Kom voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Lowietje Bloemendaal

Kom genieten bij Lowietje Bloemendaal van een ontbijt, lunch, diner of heerlijke pannenkoeken. Gelegen op het hoogste kopje van Nederland. Met fantastisch zeezicht.


Restaurant Lowietje Lisse

Midden in de bollenstreek, direct gelegen aan de Keukenhof  bevindt zich Lowietje Lisse. Een restaurant met een ongedwongen sfeer waar het gevoel van thuiskomen het uitgangspunt is. Wij ontvangen je met open armen elke dag van de week voor ontbijt, lunch of diner


Hotel Lowietje Lisse

Modern, stijlvol en betaalbaar!

Hotel Lowietje is een vernieuwd hotel met 14 kamers, waarvan 12 suites en 2 luxe suites. Het hotel is recent geheel gerenoveerd.  Gratis parkeren, fietsverhuur en een goede uitvalsbasis.

Laat je verrassen door alles wat onze prachtige omgeving te bieden heeft. Tijdens de bollentijd (april en mei) kun je genieten van de bollenvelden die kleurrijk in bloei staan.