Laat een review achter

Laat een review achter!

Wij zouden het ontzettend waarderen als je een review achter wil laten over jouw ervaring bij Lowietje aan de Kaag.

Dat kan bijvoorbeeld op Tripadvisor.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Heerlijke cocktails Beste ribbetjes ooit - onvoorstelbaar mals en met enige American BBQ -saus. Nooit zo lekker gegeten in Nederland. Wij Belgen denken de beste fritjes te hebben… tot je hier bent geweest… 
Climber - 5* Tripadvisor Review
Gisteravond voor de 3e keer Lowietje aan de Kaag bezocht. De eerste 2x voor lunch buiten aan het water en deze keer voor diner. Wat blijft het een ontzettend leuke plek zowel aan het water als binnen. De gerechten zijn (meer dan) ruim voldoende, super lekker en de prijs/kwaliteit is echt goed! Altijd zeer aardige bediening en extra complimenten voor Anne die ons gisteren super leuk heeft bediend en alles keurig in de gaten houdt! We komen zeker terug!
Love from Amsterdam - 5* Google Review
Bijzonder sfeervol restaurant met een meer dan uitstekende bediening. De locatie aan de Ringvaart bij de Kaag is bijzonder fraai. Vooral met mooi weer goed gebruik te maken van het terras. De menukeuze is ruim en de gerechten de smaken zonder meer goed. De porties zijn ruim voldoende. Als je er eenmaal bent geweest, weet je ook de beetje verscholen parkeergelegenheid met 100 plaatsen te vinden en kom je er nog eerder terug. Een aanrader.
Ton van Leeuwen - 5* Google Review